Hapro Jobb og Karriere AS

Ønsker du en meningsfylt jobb der du bidrar til arbeidsinkludering?

Jobbkonsulent - åpen søknad.

Åpen søknad med mulighet for fast eller midl. stilling (engasjement)

Hapro Jobb og Karriere AS er en av Norges fremste virksomheter innen arbeidsinkludering. Gjennom 49 år har vi levert tjenester til privat og offentlig sektor, både i form av arbeidsrettede tiltak, kompetanseheving og andre tjenester til næringslivet.

Vi har kontorer i Jessheim sentrum, Lillestrøm sentrum, Dynamitveien 22 i Ski, Tevlingveien 23 i Oslo og i Møllergata 37 i Oslo. 

Vi opplever til stadighet at vi har behov for ressurser. Er du interessert og ønsker å bli kontaktet av oss ved ansettelsesbehov, legg gjerne inn din CV og en kortfattet søknad om hvem du er og hva du har å tilby som Jobbkonsulent, så tar en av våre Regionledere direkte kontakt med deg ved behov. 

Som jobbkonsulent i Avklaringstiltaket møter du mennesker med sammensatte utfordringer som av ulike grunner står utenfor arbeidslivet. Vi søker deg som motiveres av å bistå disse menneskene med å utarbeide en plan for hvordan de raskest mulig kan gjenoppta arbeid. Du har relasjonell kompetanse og er flink til å skape tillitt hos andre gjennom dialog.

Arbeidsoppgaver

 • Gjennomføre individuelle kartleggings-, motivasjons-, og mestringsaktiviteter
 • Foreta systematiske vurderinger av deltakers funksjon, interesser og kompetanse opp imot jobbkrav.
 • Karriereveiledning.
 • Nettverksbygging for å sikre at deltakere får prøve seg i ordinært arbeidsliv.
 • Tett samarbeid med NAV og arbeidsgivere.
 • Dokumentere resultater i sluttrapporter.

Som jobbkonsulent i Avklaring må du være glad i å skrive da store deler av arbeidsdagen går til å dokumentere, kartlegge og vurdere. Du blir en del av et meget godt arbeidsmiljø som oppleves som åpent, støttende, humørfylt og engasjerende. Grundig opplæring vil bli gitt.

Kompetanseområder:

 • Minimum 3-årig relevant høyskole-/universitetsutdanning. Relevant arbeidserfaring kan kompenseres for manglende formell utdanning.
 • Utdannelse eller kurs innen Karriereverktøy, Supported Employment, Motiverende intervju eller annen veiledningskompetanse vil være et pluss.
 • Kunnskap om hvordan næringsliv og offentlig sektor fungerer, særlig mht. rekruttering og tilrettelegging.
 • Erfaring med og/el. interesse for mennesker i endringsprosesser, eksempelvis tilrettelegginger i arbeidssituasjoner for personer med helseutfordringer eller tilbakeføringsarbeid for sykemeldte.

Ønsker du å snakke med noen hos oss om jobben og jobbinnhold utover det som kommer frem i annonseteksten, ta gjerne kontakt med en av våre regionledere for en prat. Se også vår hjemmeside: www.haprojobbogkarriere.no

Del på:

Fylke:

 • Viken
 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Stillingstype:

Jobbkonsulent

Søknadsfrist:

Åpen søknad

Tiltredelse:

Åpen søknad

Arbeidssted:

Etter avtale

Kontaktpersoner:

Eirik Arildset

mob: +47 47301566

Mette Bergersen

mob: +47 48195773

Pauline Munch Brudal

mob: +47 99523539

Torstein Grepperud

mob: +47 98001715

Adresse:

Mohagasvingen 8 2770 Jaren

Kontorplassering: