Hapro Jobb og Karriere AS - Oslo

Ønsker du en meningsfylt jobb der du bidrar til arbeidsinkludering, er du den vi ser etter i stillingen som:

Jobbkonsulent

Hapro Jobb og Karriere AS er en av Norges fremste virksomheter innen arbeidsinkludering. Gjennom 50 år har vi levert tjenester til privat og offentlig sektor, både i form av arbeidsrettede tiltak, kompetanseheving og andre tjenester til næringslivet.

Vi søker etter Jobbkonsulenter i engasjement / midlertidige stillinger. Med mulighet for fast stillling ved ev. økte eller nye oppdrag i engasjement perioden. Du vil bli en del av ett inspirerende og utviklende arbeids- og fagmiljø ved våre kontorer i Oslo Nord - Tevlingveien og Oslo Sentrum - Storgata.

Som jobbkonsulent i Avklaringstiltaket møter du mennesker med sammensatte utfordringer som av ulike grunner står utenfor arbeidslivet. Vi søker deg som motiveres av å bistå disse menneskene med å utarbeide en plan for hvordan de raskest mulig kan gjenoppta arbeid. Du har relasjonell kompetanse og er flink til å skape tillit hos andre gjennom dialog.

Arbeidsoppgaver

  • Gjennomføre individuelle kartleggings-, motivasjons-, og mestringsaktiviteter
  • Foreta systematiske vurderinger av deltakers funksjon, interesser og kompetanse opp imot jobbkrav.
  • Karriereveiledning.
  • Nettverksbygging for å sikre at deltakere får prøve seg i ordinært arbeidsliv.
  • Tett samarbeid med NAV og arbeidsgivere.
  • Dokumentere resultater i sluttrapporter.

Som jobbkonsulent i Avklaring må du like å dokumentere, kartlegge og vurdere. Du blir en del av et meget godt arbeidsmiljø som oppleves som åpent, støttende, inkluderende, utviklende, humørfylt og engasjerende. Grundig opplæring vil bli gitt.

Kompetanseområder:

  • Minimum 3-årig relevant høyskole-/universitetsutdanning. Relevant arbeidserfaring kan kompenseres for manglende formell utdanning.
  • Utdannelse eller kurs innen Karriereverktøy, Supported Employment, Motiverende intervju eller annen veiledningskompetanse vil være et pluss.
  • Kunnskap om hvordan næringsliv og offentlig sektor fungerer, særlig mht. rekruttering og tilrettelegging.
  • Erfaring med og/el. interesse for mennesker i endringsprosesser, eksempelvis tilrettelegginger i arbeidssituasjoner for personer med helseutfordringer eller tilbakeføringsarbeid for sykemeldte.

 

Intervjuer og ansettelser gjøres fortløpende, er du interessert og kvalifisert oppfordrer vi deg til å vise interesse snarest ved å søke.
Ta gjerne kontakt med områdeleder Eli for en uforpliktig prat om stillingen. 

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Engasjement

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Stillingstype:

Jobbkonsulent

Søknadsfrist:

30.04.2024

Tiltredelse:

Snarest og etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Eli Vindorum Sveen

mob: +47 90596443

Adresse:

Storgata 32 0184 Oslo

Kart: